En Ru Es

ARAS Security B.V. (The Netherlands)

Distributor

Country The Netherlands
Address Thomas Edisonweg 5, 5151 DH Drunen
Phone number +31 416 32 00 42
0900-27274357 (0900-ARASHELP)
E-mail

info@aras.nl

Website

www.aras.nl

Line of business Banking & Finance, Retail, Car shops, Hotels, Restaurants & Сafes, Expocenters, Buildings & Offices, Wholesale companies
Contact Us

ARAS Security Benelux is een distributeur met meerwaarde. Dit houdt in dat wij elektronische beveiligingsproducten en -systemen leveren, maar daarbij ook uitgebreide ondersteuning bieden. Installatie gebeurt door onze deskundige installatiepartners en die kunnen bij complexe uitdagingen altijd terugvallen op specialistische teams per productgroep. ARAS kan zelfs complete projectbegeleiding bieden, zodat de opdrachtgever voor elke situatie de meest optimale oplossing aangeboden krijgt.

ARAS Security is sinds 1989 gegroeid tot één van de grootste beveiligingsdistributeurs, met vestigingen in Nederland, België, Denemarken en Turkije. Wij zijn een onafhankelijk familiebedrijf, dat ondanks de grootte nog steeds vrijwel alle klanten persoonlijk kent. Medewerkers en installatiepartners worden continu getraind in de nieuwste technieken en randvoorwaarden, zoals risico’s, verzekeringseisen en wet- en regelgeving. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden om de nieuwste technologie live te ervaren in onze showroom of bij de klant op locatie.

ARAS Security levert oplossingen die aan de hoogste eisen van onder andere Defensie voldoen, weet raad met beveiliging van grote universiteitscampussen, musea, datacenters, distributiecentra, industriële complexen en winkelketens, maar biedt ook producten voor particulieren en kleine ondernemers die over een bescheiden budget beschikken. 

ARAS Security: de betrouwbaarste producten, het deskundigste advies, de beste ondersteuning, en dat 24/7!

Aras LinkedIn Page

Contact ARAS Security B.V. (The Netherlands)

We use cookies on this site to ensure the best service possible. Read more